
Utanför mitt hostel

Här är det pinnar som gäller, vi blir bara bättre och bättre!
Idag gick vi upp tidigt för att åka till panda breeding center för att se var pandabebisar växer upp. Dom var supersöta och det var min första pandaupplevelse, så häftigt! Efter pandorna åkte vi tillbaka till hostelet för lunch som var såå gott, olika
rätter med kyckling, fläsk, grönsaker och ris.





På eftermiddagen stod sightseeing i Chengdu på schemat. Först tog vi tunnelbanan till Kuan Zhai Xiang Zi (Broad Narrow Alley), vilket är traditionellt kinesiskt område med massor av matstånd med spännande (och läskig) mat. Efter det gick vi vidare
till Peoples Park för grönt te, det var supermysigt.

Kuan Zhai Xiang Zi

Testället i Peoples Park
Efter te var det dags för middag, hot pot. Jag och Rachel insåg då att äta med pinnarna var det minsta att oroa sig för! Vi fick in massor av skålar med diverse mat att doppa i den kokande skålen och frågade sen vad allt var. "Det här är komage och
det där är anktarmar, det är jättegott!". Jag är glad att Rachel, som är från England, var där för vi blev båda lika äcklade. MEN det slutade med att jag åt båda!

Hot pot. På det stora vita fatet ligger komagen och på det runda vita fatet ligger tarmarna. Det trodde jag aldrig att jag skulle äta!
Kunde inte haft en bättre start på resan! Imorgon åker vi till Panda Base för att sätta igång med volontärarbetet, är superpeppad!! Vi hörs!
